Komma i form igen

Det är lite konstigt. Trots att det är mer än en heltidssyssla att ta hand om små barn så är det faktiskt inte så fysiskt krävande, trots att man blir så trött att man bara vill sova sova sova. Resultatet av detta blir att kroppen inte håller igång så mycket som den borde. Nu när barnen – äntligen – är så pass stora att de inte tar upp hela ens vakna tid är det därför dags att komma igång med en sak som nu under några år inte blivit av. Nämligen träning, för att hålla kroppen i trim, och för all del också för utseendets skull.

Inte så att jag tänker försöka bli någon fotomodell eller så (hah!), men ändå så pass att jag trivs med mig själv. Det är ett beslut som jag kom fram till helt nyligen, kanske beroende på att det ÄNTLIGEN börjar bli vår. Våren kan ju vara en så inspirerande tid, då man riktigt känner hur världen förnyas.

Lite extra hjälp

Pannkaksmix

Mumsig pannkaksmix!


Nu tänker jag faktiskt också fuska lite, för att få så bra resultat som möjligt. Inga anabola steroider eller så (hujedamej!) men lite kosttillskott i form av proteiner tänker jag i alla fall prova på. Proteinpulver är ett enkelt sätt att få i sig de protein som behövs för att kunna bygga upp sina muskler, utan att behöva lägga om sin kost helt och hållet. Dessutom, de proteinpulver som säljs av Svenskt kosttillskott ska också vara goda. De har till och med proteinpulver i form av en pannkaksmix, och det verkar definitivt lockande. Kundrecensionerna är också överlag positiva: ”Jättegoda! Prisvärda!”, ”Smakar bättre än vanliga pannkakor.”, ”Riktigt goda och mättande pannkakor” och liknande. Låter definitivt som någonting som är värt att prova på!

Pulver inte nog
Självklart är jag medveten om att det inte räcker med proteinpulver för att kroppen ska byggas upp på ett bra vis – det krävs ju träning också! Så jag har även skaffat ett gymkort och det SKA jag använda. Klichén är ju annars att man skaffar sig ett årskort på gym och går dit typ en eller två gånger. Men jag ska banne mig tvinga mig att gå dit MINST en gång per vecka!