Övernattning hos mormor och morfar

Maken och jag firar bröllopsdag i morgon, och mina föräldrar överraskade oss med att boka en hotellnatt åt oss. De kommer att ta hand om barnen när vi äter gott och sover lyxigt på hotellet. Theo och Vilmer brukar vara hos mormor och morfar, så det kommer nog inte att bli några problem. Att sova borta kan ju vara lite jobbigt för barn, men de känner sig så pass hemma där, så jag är inte orolig. Jag fick vänligt men bestämt rådet att njuta av kvällen och inte ringa för ofta för att se hur barnen har det.

Det var väldigt länge sedan jag bodde på hotell, så det ska bli riktigt roligt. Det är alltid så sköna sängar på hotell, och det är mysigt att kunna njuta av god mat som man inte behövt laga själv. Dessutom är det roligt att få lite tid ensam med maken. Ibland måste man ju få arbeta lite på sitt förhållande också. Vi har ett väldigt bra förhållande, och har inte glidit isär sedan vi fick barnen, men vissa saker finns det ju inte riktigt lika mycket tid för längre. Att sitta länge och prata och njuta av en god middag utan att bli avbruten är en sådan sak.

Green Hotell i Tällberg som vi var på senast

Green Hotell i Tällberg som vi var på senast


Nu ska vi packa och planera. Jag tror att jag ska ta med mig en snygg klänning att ha på middagen, så att det känns lite extra fint. Det är ju trots allt vår bröllopsdag, och det är ju lite speciellt. Det är inte ofta jag har klänning på mig nu för tiden, så det är roligt att få en anledning att klä upp sig.