Lite nytt här hemma

Jag har köpt nya sängbord till vårt sovrum (bilder kommer när jag har kamera). Förut har vi bara haft små hyllor, men det blir lite trångt att lägga böcker och annat på. Nu har vi riktiga sängbord, som dessutom matchar vår säng. Jag funderade ett tag på om jag skulle möblera om i sovrummet, men jag lät bli. Det går liksom inte att göra så mycket där inne eftersom man måste anpassa sig efter garderoberna och dörröppningen.

Jag hade kunnat flytta sängen till en annan vägg, men då hade vi fått fönstret ovanför oss, och det kändes inte bra. Inte för att jag direkt tror på feng shui, men jag köper deras tänk om att sängar ska stå så att man ser både dörr och fönster. Det blir på något vis stressande att inte kunna ”ha koll”. Med sängborden blev det lite nytt i alla fall, och jag har dessutom köpt en ny matta till sovrummet som jag tror kommer att passa perfekt.

Just nu ligger den i vardgasrummet med böcker i ändarna. Jag förstår inte varför mattor alltid ska packas så att hörnen rullar upp när man lägger ut mattan. Det vore väl smartare att rulla den åt andra hållet, men det är väl för att skydda mattan antar jag, trots att den också är inplastad. Nu ligger den i alla fall och ”ligger ut sig” lite, så att man inte ska snubbla på hörnen sedan. Det tar ju några dagar för den att lägga sig platt.

Nu ska jag gå till lekparken med pojkarna en stund, och sedan blir det matlagning.