Inspiration för barnrummet

Kommer ni ihåg att jag och Malin var bland de första i kön när Trademax öppnade här i Sundsvall?

Nu har vi roligt nog återvänt tillbaka verkar det som. Malin hade varit dit i helgen som var och köpt nya möbler igen, och självklart blir man så sugen när man ser att andra gör om där hemma. Varför är det så egentligen? Är det den där typiska grannavundsjukan som alla pratar om, eller har det bara att göra med att man låter sig inspireras?

BjornNåväl, jag är ju normalt inte en person som tycker om att handla så mycket nätet, men som småbarnsmamma blir det svårt och omständigt att ta sig iväg till butiker, så jag satte mig och surfade in på www.trademax.se här i helgen och fann en massa skojig inspiration igen. Mest är jag inne på om jag skulle göra om i barnens rum. De växer ju så snabbt och intressena förändras, så deras Nalle Puh tema dom har nu har börjat gå ut i tid så att säga. Mest pratas det om frost nu. Elsa är den stora idolen 🙂

Att inreda på två våningar
Jag har alltid gillat sådana där loftsängar där man kan inreda två våningar. Det är smidigt att låta barnen sova en våning upp så att säga, för det ger så mycket mer lekyta åt dom på golvplan. Om man skulle investera i en sådan miniloftsäng så skulle man samtidigt också kunna ge rum för förvaring på ett helt annat sätt där under. Idag har barnen sina kläder i min garderob, men framförallt den äldsta börjar ju vilja klä sig själv nu. Att få in en byrå till barnrummet skulle göra oss båda lyckliga tror jag. Jag skulle få mer plats i min egen garderob, och barnen får in sina kläder till sig själva.

Fina tavlor med alfabetet på
Jag har även sett många som inreder pedagogiskt, vilket kan göras både fint och praktiskt. Jag har spanat efter tavlor med alfabetet på, fast där alla bokstäverna är olika djur. Vet ni vilka tavlor det är jag menar? Kan verkligen inte hitta dom, hur mycket jag än söker. Det finns ju massvis med alternativ såklart, men de som jag söker verkar inte finnas längre. Typiskt 🙁

Oj, nu vaknade barnet.. Time to go 🙂