Energin är inte alltid på topp

smoothieJag är inte den som klagar i första taget, och jag försöker så gott som alltid att hitta något positivt i alla situationer. En del tycker faktiskt att jag nästan är jobbigt positiv som alltid påpekar alla bra saker och nästan aldrig blir sur och grinig, men ibland händer det förstås att energin tar slut för mig också. Som småbarnsmamma måste man ha energi, annars fungerar inte vardagen. Jag kan inte bara lägga mig vid teven och titta på en såpa och vila en stund – gör jag det så rasar hela huset. Nu är inte mina barn så otroligt vilda som det kanske låter, men man måste ändå hålla koll och finnas med så gott som alltid.

När jag känner att energin börjar sina så brukar jag faktiskt ta till lite fusk i form av uppiggande kosttillskott. Det finns många olika produkter att välja på, som till exempel Chi San som är Sveriges mest betrodda naturliga läkemedel mot trötthet. Det finns också en del ekologiska produkter som är som pulver som fungerar som koffein fast det är helt naturligt. Det är perfekt att ta i till exempel en smoothie eller något när man känner att man behöver en extra energikick. Detta brukar jag köpa på svenskhalsokost.se, och där finns det även en massa andra bra saker mot det ena och det andra.

Produkter jag brukar köpa:
Måltidsersättning från svenskhalsokost.se
Aloe vera-dryck från svenskhalsokost.se

Jag hade till exempel lite svårt att sova förut när pojkarna båda två hade bestämt sig för att vägra somna på kvällarna. När de väl somnade var jag så uppe i varv att jag inte kunde sova! Då fick jag bra hjälp av tabletter som jag köpte på den sidan. Som småbarnsförälder kan man ju även ha problem med andra aktiviteter som kan förekomma i sovrummet, och det finns det också massor av hjälpmedel för, som olika tabletter som höjer lusten och glid för torra slemhinnor. Svenskhalsokost.se har i alla fall löst många av mina problem!