Dags att unna sig

Fina örhängen i silver

Fina örhängen i silver

Som småbarnsförälder är det lätt att förlora sig i barnbubblan. Man lever, andas och rör sig efter barnens värld och gör allt för att se till att de får det som de vill ha det. Risken är med andra ord stor att man glömmer bort sig själv på vägen. Men det är så det är, och det är en övergående fas. Det är inte mycket av livet som behövs läggas på denna del, utan snart får du mer tillfällen att unna dig lite åt dig själv. Och för att unna mig så ser jag till att göra mig fräsch, antingen genom att träna eller att köpa smycken online. För smycken gör en ganska grå vardag betydligt ljusare!

Det jag älskar mest av allt är örhängen. Det finns så många olika varianter man kan välja på, och olika former och färger. En personlig stil i örhängen är därmed oundviklig, speciellt eftersom att det finns så mycket smycken på nätet att välja på. Jag brukar köpa mina örhängen på Blingit, en nätbutik som säljer enorma mängder smycken. Jag förstår att dagligvaruhandeln i fysisk butik går på knäna när butiker på nätet som Blingit har ett så mycket större utbud av smycken.

Jag har sett till att uppdatera mig rejält på den fronten nu. Örhängen och smycken jag har haft nu ett tag börjar se ganska slitna och gamla ut, och det har inte riktigt funnits tid till att åtgärda det förens nu. Det har redan blivit en ganska stor beställning och det kommer definitivt att bli mer inom kort, det enda jag sitter och väntar på är den 25:e så att pengarna fylls på, med andra ord lönedagen!